Pekelný ples
Zveme vás na maškarní ples na téma čertů, čertic, mikulášů, andělů, ale i všech ostatních pohádkových bytostí.

1.12.2018 od 20:00 v Zásmucké sokolovně

Vstupné 100,- Kč

Připravili jsme pro vás bohaté občerstvení nejen „dole v pekle“, ale také ďábelský guláš a další pekelné dobroty, andělskou hudbu od skupiny NJP kapela na jedno použití a mikulášskou tombolu.

Fotogalerie z plesu

Návrat do minulosti – 26.9.2018 od 14:30 hod v místnosti pod zdravotním střediskem
Rádi bychom navázali na velmi zdařilou sobotní akci Oslavy 100 let republiky, kdy nám pan starosta ve zkratce připomněl nejdůležitější okamžiky samotného města Zásmuky. Zmínil mimo jiné stavbu Sokolovny, základní školy a další události. Rádi bychom vás pozvali na promítání filmu Zásmuky v proměnách času a následně ještě toto velmi krásně zpracované video od pana Karla Nováka doplnili o sérii fotografií pořízených nejen v průběhu uplynulých 100 let, kde je zachyceno právě i stavění výše zmíněné sokolovny, mateřské školy a dalších.
Vstup je zdarma, ale kapacita je omezena na maximálně 30 osob, proto je dobré zamluvit si místo předem telefonicky nebo e-mailem.

Těšíme se na vaši účast. Zásmucký spolek.

Turnaj v petangu 11.8.2018 od 14:00 hod.
Zásmucký spolek pořádá pro všechny své členy v sobotu 11.8.2018 turnaj v petangu. Když dorazíte i s dětmi, postavíme pro ně skákací hrad. Místo konání akce jsme tentokrát vybrali na hřišti u Sokolovny (vedle tenisových kurtů). Občerstvit se budete moct ve vinárně, která bude otevřena nejen pro účastníky turnaje, ale i pro veřejnost. Pokud nejste členem spolku a chtěli byste se zúčastnit turnaje, kontaktujte nás.

Těšíme se na vás i na skvělé herní odpoledne!

Fotgalerie z turnaje

Opékání buřtů se soutěží o malé ceny 30.6.2018 od 14:00 do 20:00 hod.

Zásmucký spolek zve občany a občánky města Zásmuky a přidružených obcí na prázdninové opékání buřtů.Pokud má někdo chuť vzít s sebou kytaru nebo jiný hudební nástroj, budeme moc rádi, když nám to buřtování zpříjemní.

Těšíme se na Vás!

Fotogalerie z Buřtování